BK-logo  Velkommen til Bridgekameratene!
Bridgekameratene er en meget hyggelig klubb for spillere på alle nivåer. Vi spiller 27-30 spill pr kveld.
Tonen i klubben er løs og ledig. Smilet og latteren er ofte til stede ved bordet. Vi ønsker å være en klubb alle skal føle seg velkommen i. Bridgen og hyggen er i høysetet, og gravalvoret legges igjen hjemme. Klubbens navn er likevel på en måte forpliktende. Vi forsøker etter beste evne ”å være der” for alle de av våre bridgekamerater som trenger det.
Nytt Spillelokale: Lørenveien 68, 2.etg
NB!! fra og med 17.august 2017
Tidspunkt: Torsdager kl 18.00
I alle turneringer benyttes ferdig dublerte spill med dataregnskap, og vår dyktige turneringsleder heter Are Utvik.
Turneringstilbudet. Turneringene går normalt over 1 kveld bortsett fra klubbmesterskapet for par som spilles over 4-6 kvelder (2 av dem er kvalik til Lukket og åpen pulje. I de senere år har deltakelsen vært såpass laber at vi alle spiller i en pulje.
Alle flerdagsturneringer blir resultatført i prosenter, så det spiller ingen rolle hvor mange som deltar hver kveld. Derfor er det også anledning til å delta på enkeltkvelder og konkurrere om kveldspremien, selv midt inne i en turnering. Om du ikke har makker vil turneringsleder være behjelpelig med å skaffe en. Spillelokalet er røykfritt, og røykere må bevege seg utendørs for å "trekke frisk luft"..
OSS-toppen er et løpende klubbmesterskap over hele året. Du får minimum 5 poeng for fremmøtet i hver turnering, og dessuten poeng i henhold til plasseringen din. Klubben gir dessuten ut klubbpoeng til alle spillere som er medlemmer av NBF. 
I Bridgekameratene er det mange hyggelige spillere, og dette er noe av det som gjør at miljøet i klubben er meget godt. Vi har mange "passive" medlemmer hva klubbspilling angår. Hvis alle våre medlemmer skulle møte opp på en og samme kveld, ville vi virkelig få et hyggelig problem med plassen!
Det er har også vært en tradisjon med fester i Bridgekameratene. Hvert år har vi prøvd å arrangeres årsfest og mixfest med rebusløp, middag og dans. Dessuten har vi tradisjon for jubilering i Bridgekameratene. Siste jubileum vi klarte å arrangere
foregikk i meget verdige former på Randsvangen Hotell i 2004 (70 års jubileet). 75- og 80-årsjubileet skulle feires med brask og bram i 2009 og 2014, men ble desverre avlyst pga manglende oppslutning. Oppslutningen på disse arrangemntene har i de seneste år vært meget laber, så vi har desverre måttet avlyse.
Bridgekameratene har flere tradisjonelle æresbevisninger. Når du blir medlem, får du medlemsnålen i bronse. Etter 10 års sammenhengende medlemskap får du medlemsnålen i sølv, og etter 20 år i gull. Hvis du har gjort svært mye for klubben din gjennom mange år, kan du i en høytidelig seremoni på jubileumsfesten bli tildelt ”Vil og Kan-Medaljen”, og hvis du har nedlagt ekstremt mye tid og krefter på klubben din, kan du i en lignende seremoni bli utropt som æresmedlem av Bridgekameratene. Klubben har i skrivende stund 4 slike æresmedlemmer. Alle dekorasjoner skal bæres på årsfester og jubiléumsfester.
Vi som er ekte Bridgekamerater er glade i klubben vår. Vi er glade i menneskene som spiller i klubben, og går gjerne en ekstra mil for å hjelpe dem hvis vi kan. Vi bærer vår medlemsnål med stolthet, og er svært klar over de forpliktelser som ligger i navnet. For oss er det viktig å ære Bridgekameratenes røtter og tradisjoner siden 1934. Vi synes ikke at det er noe alternativ å føre opp noe annet enn ”Bridgekameratene” som klubbnavn når vi spiller turnering.
Dette er nok Bridgekameratene i et nøtteskall!
Kan dette være noe for deg?
Har du lyst til å bli medlem hos oss?
Du er hjertelig velkommen til å bli Bridgekamerat!
Hvis du vil lære litt mere om denne gamle, aktverdige klubben
og hva vi står for, så ta en liten titt på Bridgekameratenes historie.